Како можете да избришете Скипе налог - прави начин

Мицрософт је закључио Скипе рачуни замршенији него што треба. Разумљиво је да ниједан мрежни провајдер не би оглашавао опцију брисања налога испред и по средини. Имајући то на уму, трајно брисање Скипе налога је поступак у више корака. Дакле, обично ћете морати да уклоните начине плаћања. Откажите претплате које имате. Прекините везу са Мицрософт налогом са Скипе налогом и још много тога. Овај чланак говори о томе како можете избрисати Скипе налог.





Избришите Скипе налог



За разлику од других апликација, Скипе веома разликује брисање налога. У почетку га само деактивирате јер не постоји замена за потпуно уклањање. Иако је обично потребно до две недеље да потпуно избришете свој Скипе налог.

Овај водич ће вас водити кроз кораке потребне за успешно затварање налога. Као бонус, показаћемо вам како можете да захтевате повраћај средстава за неискоришћене кредите и опозовете везу са рачунима.



Затварање Скипе налога на начин права:

Не постоји чаробно дугме за затварање Скипе налога у једном потезу. Ако желите да затворите свој Скипе налог. мораћете да нас контактирате како бисмо га могли затворити за вас, објашњава Мицрософт. Ово је фраза коју је Мицрософт рекао за брисање Скипе налога. Контактирање Скипе-а је једноставан део. Овде су најважнији ови кораци које морате предузети пре него што заувек убијете свој Скипе налог:



  • Прекините везу са Мицрософт налогом са Скипе налогом
  • Откажите све активне претплате и затражите повраћај средстава
  • Откажите Скипе број, ако га имате
  • Уклоните поновљене уплате онемогућавањем функције Аутоматско обнављање
  • Освежи своју поруку расположења
  • Такође, поставите свој статус на Офлајн или Невидљив
  • Затим се одјавите са Скипе-а на свим уређајима
  • Уклоните детаље који могу лично да вас идентификују са вашег Скипе профила

Лично препоручујем да искористите било који Скипе кредит. Можда сте имали пре него што избришете Скипе налог. Јер их нећете моћи вратити након затварања рачуна.

Скипе против Мицрософт налога:

Ако грешите = гн на Скипе-у са Мицрософт налогом. Затварањем Скипе налога избрисаћете и Мицрософт налог који је са њим повезан. Ово можда није оно што желите. Јер је ваш Мицрософт налог такође ваш кључ за Оутлоок.цом, Ксбок Ливе, ОнеДриве и друге Мицрософт услуге.



Стога људи који се за Скипе пријаве својим Мицрософт налогом. Морају да прекину везу између налога да би осигурали несметано коришћење свог Мицрософт налога. Након што њихов Скипе налог нестане.



Како избрисати свој Скипе налог:

Међутим, ако се нисте регистровали са својим Мицросфт налогом. Затим морате следити следеће кораке:

  • Пријавите се на свој Скипе налог на веб локацији скипе.цом.
  • Затим идите на подешавања налога. Померите се до дна веб странице и кликните Подешавања налога под Подешавања и поставке заглавље.

Избришите Скипе налог

  • Поред Мицрософт налога кликните на Прекини везу опција

Белешка:

Ако опција гласи Није повезано радије него Прекини везу. Тада то значи да ваш Скипе налог није повезан са Мицрософт налогом.

  • Тада се појављује порука потврде. Кликните Настави да потврди радњу. Сада би требало прекинути везу са вашим Скипе налогом и Мицрософт налогом.

Белешка:

У интерфејсу, ако се ваше Скипе име приказује као уживо: [ваша адреса е-поште без домена] или изглед: [ваша адреса е-поште без домена]. Тада ће раскидање везе са рачунима изгубити све Скипе контакте у Мицрософтовим мрежним својствима, као што је Оутлоок.цом. Можете да опозовете везу између налога само ограничени број пута. Ако опозовете везу између налога. Тада се можете одјавити са свог Скипе налога. Ако је то случај, само се поново пријавите на Скипе.цом да бисте кренули у поступак брисања налога. Да бисте могли да избришете свој Скипе налог.

  • Сада морате отказати било коју претплату на Скипе или периодичне уплате. У подешавањима свог Скипе налога на вебу само кликните претплату коју желите да откажете на плавој траци са леве стране.

Избришите Скипе налог

  • Кликните Отказати претплату наставиће се.
  • Сада кликните Хвала али не хвала, и даље желим да откажем да потврдите отказивање претплате.
  • Ако сте купили Скипе број на којем вас људи могу позвати. Тада бисте га требали отказати пре затварања рачуна:
    • Кликните Скипе број у Управљање функцијама одељак,
    • Затим кликните Подешавања
    • Напокон притисните Откажите Скипе број опција

Белешка:

Претплата на Скипе број остаје активна до датума истека. То је забележено у веб интерфејсу. Након истека. Мицрософт ће резервисати ваш Скипе број 90 дана.

То значи да нико други, осим да можете да купите овај одређени број током тог периода, објашњава Мицрософт. Да бисте обновили претплату на Скипе број:

    • Само кликните Скипе број у Управљање функцијама одељак.
    • Онда Скипе број и
    • Коначно, Поново активирајте подешавања поред броја који желите да поново активирате.

Такође, најважније је имати на уму да не можете захтевати повраћај новца за отказани Скипе број.

  • Ако користите периодичне уплате за аутоматско допуњавање вашег Скипе кредита. Када стање падне испод одређеног износа, онемогућите функцију аутоматског допуњавања:
    • У детаљи о рачуну одељак на веб-клику Обрачун и плаћања ,
    • Онда удри Онемогући под Аутоматско пуњење табулатор поред Статус .
  • Сада када сте отказали претплате на Скипе и уклонили редовне уплате. Морате контактирати Скипе службу за кориснике и рећи им. Да желите да избришете свој Скипе налог.

Последице затварања Скипе налога:

Ако трајно избришете налог. Уклања све податке који су били повезани с њим, укључујући ваше Скипе контакте, куповину и историју ћаскања. Мицрософт каже да би могло проћи и до 30 дана да ваше име нестане из Скипе директорија након затварања налога.

После 30 дана нико вас неће моћи пронаћи на Скипе-у. Ваше име ће се и даље појављивати на листама контаката ваших пријатеља ако га не уклоне. Али они неће моћи да вас контактирају.

Уклањање података о вашем Скипе профилу:

Ако желите да другима отежате да вас пронађу на Скипеу. Затим морате уклонити личне податке са свог Скипе профила. погледајте следеће кораке у наставку:

Промените слику на профилу —Да бисте променили слику профила која вас идентификује на Скипе-у. Славина Ми Инфо на Скипе-у за иОС притисните своју слику профила и изаберите Уклони слику профила .

Ажурирајте свој статус —Требали бисте на свом Скипе профилу оставити пристојну поруку о статусу. Помоћи ће контактима да схвате да више нисте активни у услузи. На Скипеу за иОС додирните Ми Инфо картицу или кликните на слику профила у програму Скипе за Мац да бисте ажурирали детаље.

Сада тапните Унесите поруку расположења да бисте ажурирали поруку о статусу на Скипе-у.

Подесите статус на Ван мреже или Невидљиво —Ово је препоручени корак како бисте осигурали да вас људи више неће моћи видети на Скипе-у. За почетак додирните Моје информације → Статус на Скипе-у за иОС или кликните Датотека → Промени статус на Скипе-у за Мац.

Одјавите се са Скипе-а на свим уређајима —Да се ​​одјавите са Скипе-а на било ком другом уређају. Можда користите, откуцајте команду за ћаскање / даљинско одјављивање у прозор за ћаскање на једном од ваших Скипе уређаја.

Последњи корак, не заборавите да се одјавите са Скипе-а на уређају који сада користите.

како додати индиго у коди

Уклањање осталих детаља Скипе профила:

Да бисте ажурирали остале детаље свог Скипе профила. Можда је лакше у веб интерфејсу. Пријавите се на свој налог на скипе.цом. Затим идите на свој профил, померите се до дна странице и кликните Измени профил под Подешавања и поставке . Даље, морате кликнути Уредити у Лична информација. Уклоните све податке који могу да идентификују са Лична информација и Контакт подаци одељци.

Морате то имати на уму да не можете уређивати своје Скипе име.

У наставку:

Надам се да вам се свиђа овај чланак. За даља питања можете коментарисати доле. Желим ти пријатан дан!

Такође погледајте: Скипе вам већ омогућава дељење екрана иОС уређаја