Како искључити брзо укључивање корисника Виндовс 10
Брзо пребацивање корисника може бити једноставно, али има и недостатке. Ево како можете да искључите брзо укључивање корисника на свим моделима Виндовс-а, ако желите.
Брзо пребацивање корисника омогућава корисницима да се пријаве на рачунар док су други корисници још увек пријављени. Међутим, нуди очигледне предности не присиљавања других корисника да се одјављују пре него што се пријаве помоћу сопственог налога. Такође, има неких недостатака. Кад год су други корисници пријављени, Виндовс користи додатне ресурсе на њима - посебно док су активне позадинске услуге активне или апликације које захтевају ресурсе. Међутим, ако су други корисници пријављени, не можете поново покренути или искључити рачунар, а да их не одјавите или ризикујете да изгубе отворене датотеке које нису сачували. Ако на рачунару имате неколико корисника и не бисте имали на располагању брзо пребацивање корисника. Такође извршите тренутно брзо уређивање у уређивачу локалних смерница групе или Виндовс Регистар.

иконе на радној површини имају плаве стрелице
Уверите се да овај хак технички не може искључити брзу промену корисника. Уместо тога, он скрива сва корисничка сучеља за пребацивање која се јављају на екрану за пријаву, менију Старт и менаџеру задатака. Након одјаве са својих корисничких налога, не могу да се пребаце на друге кориснике путем Виндовс интерфејса, јер су све практичне сврхе исте док искључују функцију.
Можете да укључите или искључите брзо пребацивање корисника помоћу ових упутстава:
инсталирајте длц у пару
Метод 1 - Политика групе
Корак 1:
Држи Виндовс Кеи и погодио Р. да би се отворио дијалошки оквир Покрени.
Корак 2:
Улазни гпедит.мсц затим удари Ентер .
Корак 3:
Међутим, чини се да је уређивач смерница локалне групе. Проширите следеће:
- Локална рачунарска политика
- Конфигурација рачунара
- Административни предлошци
- Систем
- Пријавите се
Корак 4:
Крените Сакријте тачке улаза за брзо пребацивање корисника .
Корак 5:
Изаберите Омогућено да бисте онемогућили брзо пребацивање корисника. Затим подесите на Онемогући да би се то омогућило.
2. метод - Регистар
Корак 1:
У почетку држите Виндовс Кеи и погодио Р. да би се отворио дијалошки оквир Покрени.
кпосед фрамеворк лг г2
Корак 2:
Улазни регедит затим удари Ентер .
Корак 3:
Затим проширите следеће:
- ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ
- СОФТВЕР
- Мицрософт
- Виндовс
- Тренутна верзија
- Политике
- Систем
Корак 4:
Поглед за вредност познату као ХидеФастУсерСвитцхинг . Ако не може да постоји, додирните десни тастер Систем фолдер, изаберите Нова ДВОРД 32-битна вредност , затим унесите име ХидеФастУсерСвитцхинг . Хит Ентер за стварање вредности.
Корак 5:
Двапут додирните ХидеФастУсерСвитцхинг . Измените Подаци о вредности до 1 да бисте искључили брзо пребацивање корисника, подесите га на 0 да га укључим.
раид 5 виндовс 10
Закључак:
Ево свега о искључивању брзог пребацивања корисника. Надам се да сада можете да решите свој проблем јер смо покрили све информације у вези са овом грешком. Ако се и даље суочавате са проблемом, покушајте да дате методе користите одвојено. Ако знате било који други алтернативни метод за који мислите да га не можемо покрити у овом упутству, пустите нас у одељку за коментаре испод!
Ако имате било каквих питања и питања, јавите нам у одељку за коментаре датом у наставку.
Хвала вам!
Такође прочитајте:
- Како исправити грешку на иПхоне-у „Не могу да активирам мрежу за пренос података“
- Како направити пејзаж једне странице у програму Ворд


